Opvoeden ❤️


Opvoeden vanuit het hart

Zebra Inspiratie biedt twee trainingen aan voor opvoedingsondersteuning:

  1. Opvoeden met Positive Discipline

Opvoeden vanuit het hart met Positive Discipline. Positive Discipline is een internationaal programma dat kinderen en jonge mensen stimuleert om verantwoordelijke, respectvolle en vindingrijke leden van de samenleving te worden. Zonder straffen en zonder toegeven: maar vriendelijk én vastberaden. Oplossingsgericht en Samenwerking in het gezin.

Ik geef zes ouderbijeenkomsten Positive Discipline waar je leert wat opvoeden inhoudt, je stelt doelen en je leert je kinderen en hun gedrag kennen en leert omgaan met dit gedrag en hun overtuigingen.

Wil je meer weten, kom gerust naar de gratis introductieworkshop ‘Opvoeden met Positive Discipline’ en maak kennis met de methode. Kijk in de Agenda voor de data van deze workshop.

Wil je de oudercursus volgen? Klik op deze link: Opvoeden met Positive Discipline voor het volledige programma van zes avonden. 

 Erica Krikke, parent educator

 

    2. Opvoeden met L.O.L. (Lot’s of Love en Laughing out Loud)

Opvoeden met LOL is een training voor ouders gebaseerd op het Systemisch Werk om weer/meer plezier te hebben in het opvoeden. De opvoeding is soms niet makkelijk en best pittig. In deze training kijk je naar jezelf in plaats van naar het gedrag van de kinderen. Ontdek dat jij de sleutel bent naar een opvoeding met LOL! Lot’s of Love!

hartjes-04Je gaat onderzoeken hoe je weer balans en rust krijgt in je gezin. Je ontdekt hoe jij de liefde kan voelen van je kinderen en hoe jij die kan geven, op een manier, die zij ook echt kunnen voelen.

hartjes-05Je gaat leren hoe je weer plezier van terugbrengen in het gezin en in de opvoeding

hartjes_01 Je kijkt naar je gezin van herkomst. Het beste (en het eerste) wat jij als ouder kan doen, is zorgen dat het goed gaat met jezelf! Ook als het niet goed gaat met anderen.

hartjes-02 Een training van 5 bijeenkomsten van ca. 1,5 uur. Bij belangstelling klik op Agenda voor de data van de training.

 Erica Krikke, trainer Opvoeden met LOL