Land van de Smaak


In het Land van de Smaak is van alles te ontdekken en te ervaren!

In het land “Het Land van de Smaak”, inspireer ik jou graag om een vitale en gezonde levensstijl te gaan ontdekken. Zoiets voelt vaak als een ontdekkingreis waarbij je nieuwe dingen leert, oude patronen loslaat en veel over jezelf te weten komt. Voor deze ‘reis’ heb ik een fictief land ontwikkeld namelijk het Land van de Smaak. Ga je mee op reis naar het Land van de Smaak?

1. FEEL GOOD TOUR: Als je glutenvrij, lactosevrij, graanvrij etc. moet gaan eten en geen idee hoe je dit gaat aanpakken…

 

2. NO SUGAR TRIP: Op een eenvoudige, leuke en makkelijke manier werk je aan je gezondheid door te stoppen met het eten van geraffineerde suikers. Je gaat je gegarandeerd fitter en energieker voelen!

 

3. ALL-IN REIS: Vraagt je gezondheid om een nieuwe leefstijl op het gebied van voeding? Graag neem ik met jou de tijd om dit te ontdekken via proeverijen, kooksessies en persoonlijk voedingsadvies.

 

 

DRIE PROGRAMMA’S LAND VAN DE SMAAK:

Ik heb een aantal programma’s ontwikkeld waarbij ik gebruik maak van de landkaart van het Land van de Smaak. We gaan in gesprek over jouw huidige voedingspatronen en eetgewoontes. De kaart geeft aanknopingspunten en gespreksonderwerpen in de vorm van de Steden: Ontbijt, Lunch en Diner en de Stad van de Zoete Verleidingen. Voor inzicht in wat je nodig hebt vanuit de visie van de oervoeding, zijn de Voedselpiramides ontwikkeld die ik ook in de landkaart heb opgenomen. Ik reik je, nieuwe te ontdekken, voedingsmiddelen aan die op de landkaart staan aangeven als Het Oersterke Landschap. Omdat een Kooksessie ook in enkele programma’s zit, heb ik deze op de landkaart aangemaakt als Het Kookeiland.

De kaart schetst een landschap waar plaats is voor Inspiratie, Motivatie, Aandacht, Ondersteuning, Doorzettingsvermogen, Kracht, Vernieuwing en Smaak.

Samen, jij en ik, verkennen het Land van de Smaak, we ‘lopen’ paden, wegen, steden af en we staan onderweg stil bij wat jij nodig hebt en welke ondersteuning je wenst naar gezond eetgedrag, waarbij jij de regie over je eigen leven in handen hebt!

 

De landkaart is een onderdeel van het Reispakket naar het Land van de Smaak. Het totale reispakket bestaat uit:

 • Landkaart Land van de Smaak
 • Reisgids (notitieboekje voor persoonlijke aantekeningen)
 • Routekaarten: Groeikaarten en krachtige NLP-technieken die uitnodigen om het beste uit jezelf te halen
 • Ansichtkaarten: Groeten vanuit het Land van de Smaak

Ben je klaar voor een nieuwe leefstijl?

Wil je met behulp van Voeding je fitter en energieker voelen?

Kies en boek je favoriete, persoonlijke reis naar het Land van de Smaak!

De drie reizen naar het Land van de Smaak:

1. FEEL GOOD TOUR: Pak je rugzak in voor een korte trip naar het Land van de Smaak. Heb je te horen gekregen dat je je voedingspatroon moet aanpassen omdat je een voedselallergie hebt? Of heb je net van een specialist of je huisarts gehoord dat je bepaalde voedingsmiddelen beter niet meer kunt eten bijv. glutenvrij of lactosevrij? Sta je dan in de supermarkt of in een natuurvoedingswinkel met je nieuwe boodschappenlijstje en sta je voor de uitdaging om bijvoorbeeld met boekweitmeel of amandelmeel te koken? Dan kan ik me voorstellen dat je ook wel wil weten hoe het zal smaken en wat je ermee kan koken of bakken! In 4 smaaksessies ontdek je wat je wel mag, welke mogelijkheden er zijn met die ‘nieuwe’ voedingsmiddelen en ga je ermee koken op het Kookeiland in het Land van de Smaak. Onderweg krijg je volop coaching en inspiratie om het vol te houden.

Jouw reisprogramma van 4 persoonlijke sessies (3 mnd):

 • Dag van vertrek: We ontmoeten elkaar vlak voor de reis start. We bespreken wat je wel en niet mag eten en drinken. Samen stappen we op het vliegtuig naar het Land van de Smaak.
 • Dag van aankomst in het Land van de Smaak reis je gelijk door naar het Oerkrachtige Landschap: Welke nieuwe mogelijkheden zijn er en waar vind je deze? We stoppen ook even bij het Proeverijmuseum.
 • Derde reisdag: Rustdag bij de Krachtbron: Hoe gaat het met je? Wat heb je nodig om gemotiveerd te blijven?
 • Vierde en laatste reisdag: Excursie naar het Kookeiland: op dit unieke zonnige eiland ga je genieten van een zelfgemaakte lekkernij. In jouw keuken maken we samen een inspirerend gerecht. We nemen afscheid op het vliegveld en jij gaat thuis verder met je nieuwe Eetavontuur.

Ticketprijs 180 euro. Vier sessies, gedurende drie maanden. Samen kiezen we de data van de sessies).

 

2. NO SUGAR TRIP: Een eenvoudig en gezellig “snoepreisje” om te werken aan je gezondheid. Hoe heerlijk is het om die paar kilo’s af te vallen, een stralendere huid te krijgen, beter te slapen, minder hormonale klachten, geen ‘honger’-gevoel meer, je fitter voelen en meer energie te hebben gedurende de dag doordat je stopt met het eten en drinken van voeding met suiker. Iedereen weet dat het eten van geraffineerde suikers niet goed voor je is. Eigenlijk zou je hiermee willen stoppen en meer gevarieerd eten met meer groenten in je maaltijden. Maar hoe?

Je hebt geen suiker in de thee of koffie en koekjes eten doe je ook niet? Dan denk je dat je goed bezig bent, echter weet je hoeveel verborgen suikers er zitten in veel voedingsmiddelen? Tijdens deze trip ga je samen met nog 3 vrouwen (of mannen) ontdekken wat suiker met je doet en hoe je er makkelijk zonder kan, onder mijn persoonlijke begeleiding als voedingscoach. Je ontdekt om verantwoord en puur te eten en gezond en verantwoord te snoepen.

Dit leuke ‘snoepreisje’ bestaat uit 4 sessies, veelal online via WhatsApp of FaceTime en in je eigen tijd af te spreken. Er zijn 2 gezamenlijke bijeenkomsten.

1e: Kennismaking en je houdt een week een eetdagboek bij (online persoonlijke afspraak)

2e: No Sugar Academy, je leert alles over suiker en verborgen suikers in voeding (groepsafspraak op locatie)

3e: Gezamenlijk terugkomavond met recepten en tips (online afspraak via Whatsapp)

4e: Afsluitende gezamelijke bijeenkomst met eigengemaakt lekkers (groepsafspraak op locatie)

 

Ticketprijs 75 euro p.p. bij minimaal 3 deelnemers. Data voor afspraken worden in overleg gepland, bij voorkeur binnen een maand. Tijdsinvestering max. 4 uur. 

 

3. ALL-IN REIS: Tijdens deze compleet verzorgde reis naar het Land van de Smaak nemen we een half jaar de tijd voor jouw ontdekkingsreis. Per maand maken we een afspraak voor een volgend stuk van de reis. Prijs voor de reis op aanvraag.

Het Reisprogramma (6 maanden):

 • De dag van vertrek: we maken je reisdocumenten gereed: we bespreken je (reis)doelen en het bijbehorende reisprogramma (planning, wat wil je leren & welke resultaten wens je) en eventuele bagage (allergieën of gezondheidsklachten). Vanaf nu hou je een voedingsdagboek bij.
 • De dag van aankomst in het Land van de Smaak: Na aankomst op het vliegveld bezoek je al gelijk diverse interessante steden en dorpen (de dorpen van Ontbijt, Lunch en Diner en de Stad van de Zoete Verleiding). En de typische kleine gehuchtjes (de Tussendoortjes). Je krijgt inzicht in je voedingspatronen, je valkuilen en uitdagingen.
 • De derde dag aankomst in het Oerkrachtige Landschap: we gaan off-road door het groene landschap om diverse excursies maken naar o.a. de BeestenBoerderij, wandelen door het Bos van de Variatie en langs de Weilanden van Overvloed (om allerlei pure en onbewerkte etenswaren te ontdekken). We stoppen nog even bij de Krachtbron voor wat extra motivatie om de reis vol te houden.
 • De vierde dag staat een superleuke excursie naar het Kookeiland op het programma. Op het Kookeiland ga je iets lekkers koken (in je eigen keuken krijg je een inspirerende kooksessie).
 • De vijfde dag staat in het teken van de SupermarktSafari. Trek je bergschoenen aan, neem je verrekijker mee en we gaan de jungle in. In een Supermarkt leer ik je etiketten lezen en ontdek je hoe je meer verantwoorde keuzes kan maken.
 • De zesde reisdag is alweer de dag van vertrek. Bij het uitchecken uit het Land van de Smaak evalueren we jouw reis en nemen we je reisdagboek door. Je kunt nog even door de Souvenirwinkel op het vliegveld en dan begin je aan de terugreis.

Ticketprijs 259 euro p.p.. Zes sessies, gedurende een half jaar. Diverse vertrekdata mogelijk (in overleg kiezen we de data van de sessies).

 

ZWANGERSCHAP EN VOEDING

Natuurlijk is het ook mogelijk om geen programma te volgen maar een aantal losse sessies af te spreken. Bijvoorbeeld als je zwanger wilt worden of al zwanger bent. Dan geef ik je graag adviezen over welke voeding goed voor je is en voor je kindje als je al zwanger bent. Uiteraard hoort suikervrij eten en drinken hier bij. Wil je meer weten of een afspraak maken, bel of mail voor een datum. Woon je in de regio, dan kan ik je ook thuis bezoeken. Een Online-afspraak behoort ook tot de mogelijkheden.

Tarief is 35 euro per half uur.

 

Losse excursies naar het Land van de Smaak:

 • Bezoek Kookeiland: Middagtrip naar het Kookeiland, waarbij we samen gaan koken in jouw keuken. Je hebt de keuze uit een aantal gerechten. Jij haalt de boodschappen in huis en we gaan samen aan de slag om iets lekkers voor jou te maken. Natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen en zonder geraffineerde suikers.

Ticketprijs 35 euro

 • Supermarktsafari: Middagexcursie naar de ‘Jungle van de Boodschappen’. We bezoeken twee supermarkten. Je leert etiketten lezen waardoor je meer verantwoorde keuzes kan maken. We bezoeken een reguliere supermarkt en een natuurvoedingswinkel in Joure. Met meerdere personen mogelijk.

Ticketprijs 27,50 euro 

 • Stedentrip: We bezoeken de steden Ontbijt, Lunch & Diner. Samen maken we een weekmenu zodat je inspiratie krijgt voor een week volop Oerkracht! Na deze stedentrip kun je makkelijker zelf aan de slag.

Ticketprijs 29,95 euro

 

 

* prijzen zijn incl. 21% BTW. Voor aanvang van de ‘reis’ wordt het totale bedrag in rekening gebracht. Annuleringsvoorwaarden worden besproken tijdens de eerste sessie.