Land van de Smaak


In het Land van de Smaak is van alles te ontdekken en te ervaren!

In het land “Het Land van de Smaak”, inspireer ik jou graag om een vitale en gezonde levensstijl te gaan ontdekken. Zoiets voelt vaak als een ontdekkingreis waarbij je nieuwe dingen leert, oude patronen loslaat en veel over jezelf te weten komt. Voor deze ‘reis’ heb ik een fictief land ontwikkeld namelijk het Land van de Smaak.

 

ZWANGER?

Natuurlijk is het ook mogelijk om geen programma te volgen maar een aantal losse sessies af te spreken. Bijvoorbeeld als je zwanger wilt worden of al zwanger bent. Dan geef ik je graag adviezen over welke voeding goed voor je is en voor je kindje als je al zwanger bent. Uiteraard hoort suikervrij eten en drinken hier bij. Wil je meer weten of een afspraak maken, bel of mail voor een datum. Woon je in de regio, dan kan ik je ook thuis bezoeken. Online spreekuur behoort ook tot de mogelijkheden.

Tarief is 35 euro per half uur.

 

DRIE PROGRAMMA’S:

Ik heb een aantal programma’s ontwikkeld waarbij ik gebruik maak van de landkaart van het Land van de Smaak. We gaan in gesprek over jouw huidige voedingspatronen en eetgewoontes. De kaart geeft aanknopingspunten en gespreksonderwerpen in de vorm van de Steden: Ontbijt, Lunch en Diner en de Stad van de Zoete Verleidingen. Voor inzicht in wat je nodig hebt vanuit de visie van de oervoeding, zijn de Voedselpiramides ontwikkeld die ik ook in de landkaart heb opgenomen. Ik reik je, nieuwe te ontdekken, voedingsmiddelen aan die op de landkaart staan aangeven als Het Oersterke Landschap. Omdat een Kooksessie ook in enkele programma’s zit, heb ik deze op de landkaart aangemaakt als Het Kookeiland.

De kaart schetst een landschap waar plaats is voor Inspiratie, Motivatie, Aandacht, Ondersteuning, Doorzettingsvermogen, Kracht, Vernieuwing en Smaak.

Samen, jij en ik, verkennen het Land van de Smaak, we lopen paden, wegen, steden af en we staan onderweg stil bij wat jij nodig hebt en welke ondersteuning je wenst naar gezond eetgedrag, waarbij jij de regie over je eigen leven in handen hebt!

 

De landkaart is een onderdeel van het Reispakket naar het Land van de Smaak. Het totale reispakket bestaat uit:

 • Landkaart Land van de Smaak
 • Reisgids (notitieboekje voor persoonlijke aantekeningen)
 • Routekaarten: Groeikaarten en krachtige NLP-technieken die uitnodigen om het beste uit jezelf te halen
 • Ansichtkaarten: Groeten vanuit het Land van de Smaak

Ben je klaar voor een nieuwe leefstijl?

Wil je met behulp van Voeding je fitter en energieker voelen?

Kies en boek je favoriete, persoonlijke reis naar het Land van de Smaak!

De drie reizen naar het Land van de Smaak:

1. KORTE HIKING: Pak je rugzak in voor een korte trip naar het Land van de Smaak. Heb je te horen gekregen dat je je voedingspatroon moet aanpassen omdat je een voedselallergie hebt? Of heb je net van een osteopaat gehoord of van een Orthomoleculair therapeut dat je bepaalde voedingsmiddelen beter niet meer kunt eten? Sta je dan in de supermarkt of in een natuurvoedingswinkel met je nieuwe boodschappenlijstje en sta je voor de uitdaging om bijvoorbeeld met boekweitmeel of amandelmeel te koken? Dan kan ik me voorstellen dat je ook wel wil weten hoe het zal smaken en wat je ermee kan koken of bakken! In 4 smaaksessies ontdek je wat je wel mag, welke mogelijkheden er zijn met die ‘nieuwe’ voedingsmiddelen en ga je ermee koken op het Kookeiland in het Land van de Smaak. Onderweg krijg je volop coaching en inspiratie om het vol te houden.

Jouw reisprogramma (3 mnd):

 • Dag van vertrek: We ontmoeten elkaar vlak voor de reis start. We bespreken wat je niet mag eten en drinken en wat mag je wel. Samen stappen we op het vliegtuig naar het Land van de Smaak.
 • Dag van aankomst in het Land van de Smaak reis je gelijk door naar het Oerkrachtige Landschap: Welke mogelijkheden zijn er en waar vind je deze? We stoppen ook even bij het Proeverijmuseum.
 • Derde reisdag: Rustdag bij de Krachtbron: Hoe gaat het met je? Wat heb je nodig om gemotiveerd te blijven?
 • Vierde en laatste reisdag: Excursie naar het Kookeiland: op dit unieke zonnige eiland ga je genieten van een zelfgemaakte lekkernij. In jouw keuken maken we samen een inspirerend gerecht. We nemen afscheid op het vliegveld en dan heb je nog even tijd om langs de souvenirwinkel te lopen voor je weer op het vliegtuig stapt.

Ticketprijs 180 euro. Vier sessies, gedurende drie maanden. Diverse vertrekdata mogelijk (in overleg kiezen we de data van de sessies).

 

2. MINI-BREAK: Na bijvoorbeeld de No Sugarchallenge wil je de gestarte levensstijl graag doorzetten. Je voelt je er goed bij nu je de geraffineerde suikers achter je gelaten hebt, meer gevarieerd eet en meer groenten toevoegt in je ontbijt en lunch. In de Mini-Break naar het Land van de Smaak ontdek je de diverse Krachtbonnen waar ligt wat je nodig hebt om het vol te houden. In 4 smaaksessies maak je een korte trip door het Oerkrachtige Landschap waar je kennismaakt met oervoeding, met als hoogtepunt een bezoek aan de eeuwenoude VoedselPyramides. Deze pyramides laten zien welke voeding volgens de natuur het beste bij jou past.

Jouw reisprogramma (4 mnd):

 • Dag van vertrek: Wat heb je nodig, wat zijn je doelen en wat zijn je verwachtingen van de reis?
 • Dag van aankomst in het Land van de Smaak: Je vliegt gelijk door naar de VoedselPyramides. Welke voeding heeft een mens nodig en waar vind je deze? Daarna bezoeken we het Oerkrachtige Landschap voor heel veel inspiratie om te gaan eten volgens jouw natuur. Natuurlijk brengen we ook een bezoek aan het Proeverijmuseum.
 • Derde en laatste reisdag: We stappen vroeg uit de veren en wandelen langs het Motivatiepad. Je krijgt tools en coaching om deze levensstijl ‘vol’ te houden. We brengen een kort bezoekje aan de Krachtbron, voor ondersteuning. Voor je weer op het vliegtuig stapt om te vertrekken, kan je nog een bezoekje brengen aan de Souvenirswinkel.
 • Vakantiereunie: Op deze terugkomdag om vakantiefoto’s uit te wisselen en ervaringen te delen, hoor ik graag hoe het met je gaat en hoe je de reis hebt ervaren.

Ticketprijs 199 euro. Vier sessies, gedurende vier maanden. Diverse vertrekdata mogelijk (in overleg kiezen we de data van de sessies).

 

3. ALL-IN REIS: Tijdens deze compleet verzorgde reis naar het Land van de Smaak nemen we een half jaar de tijd voor jouw ontdekkingsreis. Per maand maken we een afspraak voor een volgend stuk van de reis. Prijs voor de reis op aanvraag.

Het Reisprogramma (6 maanden):

 • De dag van vertrek: we maken je reisdocumenten gereed: we bespreken je (reis)doelen en het bijbehorende reisprogramma (planning, wat wil je leren & welke resultaten wens je) en eventuele bagage (allergieën of gezondheidsklachten). Vanaf nu hou je een voedingsdagboek bij.
 • De dag van aankomst in het Land van de Smaak: Na aankomst op het vliegveld bezoek je al gelijk diverse interessante steden en dorpen (de dorpen van Ontbijt, Lunch en Diner en de Stad van de Zoete Verleiding). En de typische kleine gehuchtjes (de Tussendoortjes). Je krijgt inzicht in je voedingspatronen, je valkuilen en uitdagingen.
 • De derde dag aankomst in het Oerkrachtige Landschap: we gaan off-road door het groene landschap om diverse excursies maken naar o.a. de BeestenBoerderij, wandelen door het Bos van de Variatie en langs de Weilanden van Overvloed (om allerlei pure en onbewerkte etenswaren te ontdekken). We stoppen nog even bij de Krachtbron voor wat extra motivatie om de reis vol te houden.
 • De vierde dag staat een superleuke excursie naar het Kookeiland op het programma. Op het Kookeiland ga je iets lekkers koken (in je eigen keuken krijg je een inspirerende kooksessie).
 • De vijfde dag staat in het teken van de SupermarktSafari. Trek je bergschoenen aan, neem je verrekijker mee en we gaan de jungle in. In een Supermarkt leer ik je etiketten lezen en ontdek je hoe je meer verantwoorde keuzes kan maken.
 • De zesde reisdag is alweer de dag van vertrek. Bij het uitchecken uit het Land van de Smaak evalueren we jouw reis en nemen we je reisdagboek door. Je kunt nog even door de Souvenirwinkel op het vliegveld en dan begin je aan de terugreis.

Ticketprijs 259 euro. Zes sessies, gedurende een half jaar. Diverse vertrekdata mogelijk (in overleg kiezen we de data van de sessies).

Losse excursies naar het Land van de Smaak:

 • Bezoek Kookeiland: Middagtrip naar het Kookeiland, waarbij we samen gaan koken in jouw keuken. Je hebt de keuze uit een aantal gerechten. Jij haalt de boodschappen in huis en we gaan samen aan de slag om iets lekkers voor jou te maken. Natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen en zonder geraffineerde suikers.

Ticketprijs 35 euro

 • Supermarktsafari: Middagexcursie naar de ‘Jungle van de Boodschappen’. We bezoeken twee supermarkten. Je leert etiketten lezen waardoor je meer verantwoorde keuzes kan maken. We bezoeken een reguliere supermarkt en een natuurvoedingswinkel in Joure. Met meerdere personen mogelijk.

Ticketprijs 27,50 euro 

 • Stedentrip: We bezoeken de steden Ontbijt, Lunch & Diner. Samen maken we een weekmenu zodat je inspiratie krijgt voor een week volop Oerkracht! Na deze stedentrip kun je makkelijker zelf aan de slag.

Ticketprijs 29,95 euro

 

 

* prijzen zijn incl. 21% BTW. Voor aanvang van de ‘reis’ wordt het totale bedrag in rekening gebracht. Annuleringsvoorwaarden worden besproken tijdens de eerste sessie.