Agenda


Programma 2019 Voeding & Opvoeding

 

SEPTEMBER

18 september Kennismakingsworkshop Opvoeding met Positive Discipline. Gratis toegang. Aanvang 20 tot 21 uur.

 

OKTOBER

4 okt – 18 okt – 1 nov – 15 nov – 29 nov – 13 dec.: Oudercursus Opvoeden met Positive Discipline: vrijdagmorgen (9.15 – 11.30 uur): 

Doe je je best en ervaar je toch dat het opvoeden niet het gewenste resultaat heeft? Beland je regelmatig in een vorm van machtsstrijd of ruzie? Of geef je maar toe om de lieve vrede? Positive Discipline leert hoe je dit kunt keren door een andere aanpak. Bijvoorbeeld door een opdracht heel anders te formuleren. We doen daarvoor laagdrempelige oefeningen die heel snel duidelijk maken wat werkt en wat niet en dit is meteen thuis toe te passen.
Nieuwsgierig? Meld je nu aan voor de cursus van 6 bijeenkomsten. Meer info, volg een gratis kennismakingsworkshop of maak een losse afspraak. Bijdrage Oudercursus 240 euro, incl. btw, boek en werkmap.

 

5 oktober De Kinderen Service Hotels (KSH) Inspiratiedag in Rotterdam: Ik ben gevraagd voor 3 workshops met als onderwerp De Kracht van Taal.

 

5 t/m 16 oktober De Dutch Food Week en 14 t/m 20 oktober De World Food Week in Friesland met op

17 oktober GELUKKIG IN DE VOEDING: een inspirerende lezing welke rol voeding speelt om je gelukkig te voelen. Natuurlijk is mindset belangrijk om je gelukkig te voelen, maar hoe zit het dan met voeding? Speelt dit dan ook een rol en welke voeding is dan van belang. Ik geef een gratis lezing, speciaal in deze World Food week om je te inspireren voeding in te zetten voor een gelukkig en gezond leven! Bijdrage wordt er gevraagd voor de koffie en de thee. Gratis toegang, aanmelden gewenst via erica@zebrainspiratie.nl. Locatie Scoutinggebouw De Borgergroep, koarte ekers 2a, Joure. Aanvang 20 uur.

 

7, 8, 9 en 10 oktober en 14, 15, 16 en 17 oktober Supermarkt Speurneuzen Safari. Voor Stichting Kind & Voeding geef ik met andere voorlichters deze workshops voor basisschoolleerlingen door heel Friesland, in het kader van de World Food Week.

 

1, 8, 15 en 29 oktober Training Opvoeden met LOL. Een training om systemisch naar het gezin te kijken mbt de opvoeding. Training is VOL.

 

NOVEMBER

13 november Terugkomavond voor deelnemers aan de oudercursus Opvoeden met Positive Discipline. Aanmelden verplicht. Aanvang 20 uur.

 

DECEMBER