Agenda


Programma 2021 Voeding & Opvoeding

OKTOBER

TRAINING Inspiratie in Communicatie: 4, 11, 18 en 25 oktober 2021

* Zou jij je graag uitspreken maar vind je dat moeilijk?
* Wil je graag effectiever communiceren met de ander?
* Wil je graag je gevoel laten spreken?
* Wil je bewust worden van de taal die je spreekt naar de ander?
* Zou je graag willen dat de ander begrijpt wat je zegt?
Dan nodig ik je graag uit voor de training “Inspiratie in Communicatie”. In vier avonden inspireer ik de deelnemers over de aspecten van communicatie. Ik werkte jaren als communicatiespecialist voor diverse bedrijven. In 2002 volgde ik de NLP Practionar en in 2004 rondde ik mijn NLP Masteropleiding af en coachte daarna succesvol diverse mensen. Daarna volgde ik nog andere cursussen en trainingen om me meer te specialiseren in communicatie vanuit het hart. Deze communicatietraining heb ik ontwikkeld om meer mensen kennis te laten maken met de verbindende kracht van communicatie en deze toe te passen in het dagelijkse leven.
Na deze training:
* Weet je hoe je gedrag en je communicatie werkt, bij jezelf en bij anderen.
* Weet je hoe je gedrag en je communicatie wordt gestuurd.
* Weet je hoe je verbindend en effectief communiceert en kun je dit ook toepassen.
* Heb je veel over jezelf geleerd!
De training bestaat uit 4 avonden van ca. 2 uren. De data zijn: 4, 11, 18 en 25 oktober 2021.
De tijd is van 19.30 tot 21.30 uur. De trainingslocatie is in Joure.
Investering
Voor een effectieve training bestaat de groep uit minimaal 4 personen en maximaal 8 personen. De training kost normaliter 360 euro, maar ik bied de training nu eenmalig aan voor 239 euro. Deze training is inclusief reader en een persoonlijke coachingsessie gedurende de trainingsperiode, koffie/thee en wat lekkers.
Meer weten of aanmelden voor deze training? Stuur gerust een persoonlijk berichtje.

NO SUGARCHALLENGE: 7, 14  en 21 oktober 2021

Wil je werken aan een goede gezondheid en meer weten over gezonde voeding? Wil je eigenlijk wel wat afvallen en energieker voelen? Doe dan mee aan de No Sugarchallenge waarbij je in drie weken leert over wat suikers met je doen en welke alternatieven er zijn. Zo werk je aan een gezond darmen en een sterk immuunsysteem.
De data zijn 7, 14 en 21 oktober. We komen drie keer samen waarbij ‘smaaklessen’ volgt over oervoeding en pure en natuurlijke voedingsmiddelen. je kunt er thuis gelijk mee aan de slag. Door de andere deelnemers wordt je ook geïnspireerd om het ‘vol’ te houden en krijg je van mij tips en recepten.
Bijdrage 50 euro p.p. Aanmelden graag via een persoonlijk berichtje.
Al vele anderen gingen je voor en vonden het makkelijker dan ze dachten om met gezonde voeding bezig te zijn en vonden het stoppen met het eten van geraffineerde suikers een fijne uitdaging. Ze voelden zich beter, fitter, sliepen beter, voelden het effect op de hormoonhuishouding en vielen af. En bovendien waren de bijeenkomsten ook nog eens heel gezellig!
Heb je ook zin om mee te doen, dan ontvang ik graag jouw aanmelding.

KOOKWORKSHOP

Op vrijdagavond 15 oktober 2021 is de online kookworkshop waarin we een kersentaart gaan maken. Een heerlijk taartje als ontbijt of tussendoortje. Wil je meedoen dan ontvang je na aanmelding een lijst met benodigdheden die je zelf in huis haalt. Via Zoom gaan we die vrijdagavond stap voor stap samen door de bereiding heen. Gezellig samen koken, vanuit je eigen keuken, gezond en makkelijk. Doe je ook mee, dan ontvang ik graag je aanmelding via de email. Aanvang 20 uur tot ca. 21.00 uur, exclusief oventijd. Bijdrage aan de kookworkshop bedraagt 7,50 euro p.p.

 

START ONLINE OUDERCURSUS OPVOEDEN MET POSITIVE DISCIPLINE:

(Nieuwe data voor start cursus voor het Najaar van 2021 worden nog gepland)

Doe je je best en ervaar je toch dat het opvoeden niet het gewenste resultaat heeft? Beland je regelmatig in een vorm van machtsstrijd of ruzie? Willen je kinderen niet luisteren? Of geef je maar toe om de lieve vrede? Positive Discipline leert hoe je dit kunt keren door een andere aanpak. Bijvoorbeeld door een opdracht heel anders te formuleren. We doen daarvoor laagdrempelige, praktische oefeningen die heel snel duidelijk maken wat werkt en wat niet. Voor ouders van kinderen van 0 tot 18 jaar.

Nieuwsgierig? Meld je nu aan voor de cursus van 6 bijeenkomsten. De oudercursus wordt online aangeboden.  Je kunt deelnemen in een groepje of met je partner. Als je deelneemt met je partner betaal je samen 299 euro, jullie delen dan de cursusmap en het boek.

Meer info: volg de gratis kennismakingsworkshop of maak een losse afspraak. Bijdrage Oudercursus 240 euro p.p., incl. btw, boek en werkmap. De cursus wordt gegeven door Parent Educator Erica Krikke, lid van Positive Discipline Nederland.

 

DINSDAGEN: nieuwe data worden gepland. Heb je belangstelling? Laat het me weten dan plannen we samen.

ONLINE NO SUGAR TRIP: In het nieuwe jaar hebben we vaak veel goede voornemens, waaronder dat we gezonder willen gaan eten…Daarvoor ontwikkelde ik een gemakkelijk en laagddrempelig programma. In drie weken, in drie online bijeenkomsten, ga je samen met mij en anderen aan de slag om je persoonlijke eetpatroon te ontdekken en te ontdekken of dit gezonder kan. Stap voor stap. In jouw tempo en haalbaar voor jou. Na deze drie weken weet je hoe je je voelt als je drie weken geen geraffineerde suikers en bewerkt voedsel hebt gegeten, maar meer groentes en fruit. En je weet meer over welke voeding je nodig hebt en wat het met je doet. De drie bijeenkomsten zijn online via Zoom, duur ca. een uur. De bijdrage is 50 euro p.p. Aanmelden kan door mij een berichtje/mailtje te sturen en dan stuur ik jou de link voor de bijeenkomsten.

 

 

KOKEN MET DE KEUKENPRINSES: Hou jij van koken en bakken? Maak je graag iets zonder geraffineerde suikers, graan of zuivel? Maak je graag iets gezonds, maar weet je niet wat? Vind je het gezellig en leuk om geïnspireerd te worden en met anderen te koken? Regelmatig geef ik online kookworkshops. Gewoon voor de gezelligheid en om je te inspireren iets lekkers te maken wat ook verantwoord is!

 

Overige:

Training Opvoeden met LOL: heb je belangstelling om deze training te volgen, meld je dan aan. Bij voldoende deelname plannen we samen de data.