Agenda


Programma 2021 Voeding & Opvoeding

14 juni van 20 – 21.30 uur: Kennismakingsworkshop (online) Opvoeden met Positive Discipline. We gaan 4 oefeningen doen zodat je gelijk weet wat het inhoudt en deze kennis kun je thuis gelijk toepassen.

Aanmelden graag door mij een berichtje te sturen. Dan ontvang je de link voor de online meeting in je mailbox.

 

START ONLINE OUDERCURSUS OPVOEDEN MET POSITIVE DISCIPLINE:

(Nieuwe data voor start cursus voor het Najaar van 2021 worden nog gepland)

Doe je je best en ervaar je toch dat het opvoeden niet het gewenste resultaat heeft? Beland je regelmatig in een vorm van machtsstrijd of ruzie? Willen je kinderen niet luisteren? Of geef je maar toe om de lieve vrede? Positive Discipline leert hoe je dit kunt keren door een andere aanpak. Bijvoorbeeld door een opdracht heel anders te formuleren. We doen daarvoor laagdrempelige, praktische oefeningen die heel snel duidelijk maken wat werkt en wat niet. Voor ouders van kinderen van 0 tot 18 jaar.

Nieuwsgierig? Meld je nu aan voor de cursus van 6 bijeenkomsten. De oudercursus wordt online aangeboden.  Je kunt deelnemen in een groepje of met je partner. Als je deelneemt met je partner betaal je samen 299 euro, jullie delen dan de cursusmap en het boek.

Meer info: volg de gratis kennismakingsworkshop of maak een losse afspraak. Bijdrage Oudercursus 240 euro p.p., incl. btw, boek en werkmap. De cursus wordt gegeven door Parent Educator Erica Krikke, lid van Positive Discipline Nederland.

 

DINSDAGEN: nieuwe data worden gepland. Heb je belangstelling? Laat het me weten dan plannen we samen.

ONLINE NO SUGAR TRIP: In het nieuwe jaar hebben we vaak veel goede voornemens, waaronder dat we gezonder willen gaan eten…Daarvoor ontwikkelde ik een gemakkelijk en laagddrempelig programma. In drie weken, in drie online bijeenkomsten, ga je samen met mij en anderen aan de slag om je persoonlijke eetpatroon te ontdekken en te ontdekken of dit gezonder kan. Stap voor stap. In jouw tempo en haalbaar voor jou. Na deze drie weken weet je hoe je je voelt als je drie weken geen geraffineerde suikers en bewerkt voedsel hebt gegeten, maar meer groentes en fruit. En je weet meer over welke voeding je nodig hebt en wat het met je doet. De drie bijeenkomsten zijn online via Zoom, duur ca. een uur. De bijdrage is 50 euro p.p. Aanmelden kan door mij een berichtje/mailtje te sturen en dan stuur ik jou de link voor de bijeenkomsten.

 

 

KOKEN MET DE KEUKENPRINSES: Hou jij van koken en bakken? Maak je graag iets zonder geraffineerde suikers, graan of zuivel? Maak je graag iets gezonds, maar weet je niet wat? Vind je het gezellig en leuk om geïnspireerd te worden en met anderen te koken? Regelmatig geef ik online kookworkshops. Gewoon voor de gezelligheid en om je te inspireren iets lekkers te maken wat ook verantwoord is!

 

Overige:

Training Opvoeden met LOL: heb je belangstelling om deze training te volgen, meld je dan aan. Bij voldoende deelname plannen we samen de data.